Mercedes-Benz

Stern Motor, estar lluny ens fa estar mes units

31.03.2020

#QuedatACasa-Stern Motor-Mercedes-Benz
Estem vivint una situació d’excepcionalitat sense precedents davant l’emergència sanitària derivada de la pandèmia ocasionada pel Covid-19, en la que els governs de la pràctica totalitat de països del món han adoptat i/o estan adoptant mesures de contenció que limiten la mobilitat de persones i dictaminen determinades restriccions i prohibicions per evitar la propagació del virus que ens afecten a tots en major o menor mesura.

En aquests moments difícils, la responsabilitat i compromís social de tots és, en la mesura del possible, quedar-nos a casa, cuidar-nos i allò propi amb les nostres famílies i éssers estimats per prevenir contagis i afavorir tornar a la normalitat el més aviat possible.

El col·lectiu del personal de MOVENTO i de STERN MOTOR, atenent a la nostra responsabilitat social estem a casa, però continuem treballant en equip pel futur, desenvolupant projectes en teletreball i amb la màxima il·lusió, sempre amb l’objectiu de seguir millorant per oferir els millors serveis als nostres clients des del primer moment en que acabi aquesta etapa de dificultats que tots junts superarem.

Tanmateix, tenim personal de tallers que està treballant en primera línia atenent, essencialment, a les urgències de vehicles que estan prestant serveis bàsics i de primera necessitat per la societat (sanitat, sector alimentari, forces de seguretat, logística, etc.) i altres situacions d’urgència que es puguin presentar. Permet-me recordar-te el telèfon d’emergència habilitat per aquests casos: 637 520 916. Si us plau, fes-ne ús si ho requerissis.

Estem convençuts que aquesta situació excepcional passarà aviat amb el compromís, solidaritat i responsabilitat de tots nosaltres i quan s’aixequin les mesures d’emergència ens trobaràs, com sempre, en les nostres instal·lacions i a la teva disposició per oferir-te el millor assessorament comercial en la compra d’un vehicle o per atendre’t amb la màxima qualitat des de la postvenda, perquè els nostres clients són el nostre present i amb vosaltres construirem el nostre futur.

Voldria acabar mostrant el meu reconeixement a totes les persones i col·lectius que estan treballant incansablement i amb tota la seva energia per contribuir a superar aquesta situació, especialment al personal sanitari, forces i cossos de seguretat i altres sectors que continuen treballant de valent per atendre i proveir a la resta de la societat de serveis/productes essencials. Tanmateix, expressar la meva solidaritat amb aquelles persones que estan patint els seus efectes, els que estan lluitant per superar la malaltia i els que han perdut a algun ésser estimat.

Desitjant-te el millor a tu, a la teva família i als teus
, aprofito per enviar-te una cordial salutació.